Het verhaal achter Claes Luc

Het prille begin

Het familiebedrijf Groep Claes Luc, met aan het hoofd vader en dochter, is de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd expert op vlak van vloerverwijdering, delicate afbraak- en renovatiewerken. Een gemotiveerd en vindingrijk team met jarenlange ervaring en met elk hun eigen capaciteiten is dagelijks in de weer op werven in heel België. Samen hebben we al voor heel wat leuke uitdagingen gestaan. Hun doel is om elk project tot een goed einde te brengen.

Onze grootste sterkte? Klantgerichtheid. We denken met u mee en handelen elke opdracht met de nodige precisie af. En de werf? Geen paniek. Die laten we kraaknet achter zodat u onmiddellijk verder kunt met de renovatie van uw woning, school, hotel, kantoor, winkel of ziekenhuis.

7 Redenen om met Claes Luc in zee te gaan:

 • Superieure kwaliteit
 • Vakbekwame medewerkers
 • Oog voor detail én veiligheid
 • Snelle offertes
 • Kraaknette werven
 • Gevarieerd, modern machinepark
 • Flexibel in planning

Ons team:

 • Luc Claes: zaakvoerder en projectleider
 • Elien Claes: zaakvoerder, administratie en finance
 • Guy Mivis: projectleider
 • Ian Bogaerts: projectleider

 

MAAK KENNIS MET ONZE WERKWIJZE

1

Kennismaking

We nemen telefonisch contact op om een afspraak te maken voor een werfbezoek met een projectleider. Ondertussen ontvangen we graag alle documenten die je al voor handen hebt. Dan kunnen we ons grondig voorbereiden op ons bezoek.
2

Bezichtiging

We komen altijd ter plaatste kijken. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de situatie zoals de afvoermogelijkheden, werfinrichting, etc. Voor beiden partijen wordt alles dan uitgeklaard en kan u op uw twee oren slapen. Een duidelijke communicatie van bij de eerste ontmoeting resulteert ook in een vlotte samenwerking en kwalitatief eindresultaat.
3

Offerte

We gaan aan de slag om alles uit te tellen en u zo spoedig mogelijk een eerlijke offerte te bezorgen. Mocht u nadien nog vragen hebben dan zijn we steeds bereikbaar.
4

Planning

Akkoord? Fijn! Dan gaan we voor u aan de slag. In onderling overleg met alle partijen plannen we een startdatum in. Ondertussen starten we al met alle voorbereidende werken.
5

Uitvoering

De dag is aangebroken. Een woord is een woord bij ons! Dus we staan op de afgesproken dag en tijdstip klaar met de juiste vakmensen en machines om de werken perfect te kunnen uitvoeren. Onze projectleider volgt de werken nauwkeurig op. Hij komt regelmatig op de werf langs maar bespreekt de werken dagelijks met onze vakmensen ter plaatse.
6

Einde werken

De werf wordt borstelschoon achter gelaten zodat de volgende aannemer kan starten op een nette werf. Graag willen we u bedanken voor uw vertrouwen in ons! We wensen uw veel succes met uw project en kijken al uit naar de volgende samenwerking. Een tevreden klant keert altijd terug of kan zorgen voor een nieuwe klant. Daar doen we het voor!

Reportage STERCK.

Reportage STERCK.

Reportage Qontact

Samenwerken?

Graag!

Volg ons op

Cookies beheren

Home     Diensten     Projecten     Over Claes Luc     Vacatures     Contact

Reservorenstraat 32, 3581 Beverlo

BTW BE 0552.514.968

+32 11 91 99 69