Onze Diensten

Zowel in opdracht van bekende aannemers als interieurbouwers strippen we volledige gebouwen. We breken zowel machinaal als handmatig alles uit. Tijdens de werken laten we ons bouwafval keurig afvoeren naar een erkende stortplaats zodat de werf ten alle tijden proper is. Na de werkzaamheden zorgen we ervoor dat elke werf kraaknet wordt afgeleverd.  
Dankzij een uitgebreid en gevarieerd machinepark kunnen we elk gebouwtype aan: van appartementen, ziekenhuizen, retail en horeca tot kantoorgebouwen, sporthallen en industriële panden. Maar ook voor het strippen van uw particuliere woning kan u bij ons terecht.

Delicate of complexe afbraakwerken hebben voor ons geen geheimen meer.

Zo werkten we bovendien al in geklasseerde gebouwen, ziekenhuizen en hotels. We denken met jullie mee om elk werk zo geluids- en stofvrij met minimale trillingen uit te voeren. Maar we houden ook rekening met de ligging, de omgeving en het milieu. Om deze projecten tot een goed einde te brengen, beschikken we over de juiste machines – zoals ons elektrisch kraantje – of zetten we onze mini-crusher in.

Asbest is een bouwmateriaal dat al enkele jaren verboden is maar helaas zijn er nog heel wat oude gebouwen waar het in diverse vormen aanwezig is. Tijdens afbraak- en renovatiewerken duikt er regelmatig asbest op. Dit komen we tegen in golfplaten, gevel- of dakleien, vensterdorpels, schouwpijpen, trapreden, muurkappen,… Maar ook de isolatie rond verwarmingsbuizen of de koord in kachels bevat asbest. De asbestsanering is echter een delicate job want deze materialen dienen op een voorzichtige manier te worden verwijderd zodat er zo min mogelijk asbestvezels vrijkomen. We beschikken over de nodige kennis en certificaten om u bij te staan met het juiste advies en de asbestmaterialen keurig en veilig te verwijderen.

Een nieuw project? Wij helpen je graag?

Volg ons op

Cookies beheren

Home     Diensten     Projecten     Over Claes Luc     Vacatures     Contact

Reservorenstraat 32, 3581 Beverlo

BTW BE 0552.514.968

+32 11 91 99 69